Artikeln publicerades 23 maj 2024

Nu kan föreningar och företagare ansöka om bidrag för lovaktiviteter för grundskole- och gymnasieelever i Ragunda kommun. Ansökan ska vara inne senast 26 maj.

Ansökan skickas in via vår e-tjänst:

Bidrag vid lovaktiviteter - Ragunda kommun Länk till annan webbplats.

Villkor för aktiviteter

  • Aktiviteterna är för grundskole- och gymnasieelever i Ragunda kommun.
  • Aktiviteten ska vara gratis för deltagarna eller till stor reducerad kostnad.
  • Aktiviteten ska redovisas efteråt med antal deltagare, fördelning pojkar/flickor som deltagit i aktiviteterna, plus en enkel reflektion om vad de extra pengarna betytt.

Tänk på att

Att de aktiviteter ni söker för ska vara stimulerande för såväl flickor som pojkar, att de ska främja integration och bidrar till att skapa nya kontaktytor.

Lovaktiviteterna ska annonseras i evenemangskalendern på ragundadalen.se. Skicka in era evenemang via det här formuläret: Skicka in ditt evenemang - Ragundadalen Länk till annan webbplats.Ansökan om lovpengar för lovet kan göras även för helgen innan lovet startar, detta för att i största möjliga mån kunna fördela ut aktiviteterna på olika dagar. Samarbeta gärna och kom ihåg att aktiviteterna även kan förläggas utanför de större orterna.

Föreningsregister

För att få utskicken om lovaktiviteter är det viktigt att ni har uppdaterad information i föreningsregistret, läs mer om det här: Föreningsregister - Ragunda kommun Länk till annan webbplats.