Om webbplatsen

Det är Ragunda kommun som administrerar domänen www.ragunda.se. Webbsidorna är skapade i webb­publicerings­verktyget SiteVision.

Hitta rätt

På www.ragunda.se finns flera sätt att söka information. Antingen via sökfunktionen som finns längst upp på alla sidor. Där kan du göra en fritextsökning bland alla sidor och filer på webbplatsen.

Vi har också en webbplatskarta där hela strukturen för webben visas.

Webbkarta ragunda.seFör att få personlig hjälp kan du kontakta vårt Kundcenter eller besöka våra bibliotek/medborgarkontor.

bibliotek/medborgarkontor

Pdf och Acrobat Reader

På våra sidor finns många dokument och blanketter i formatet pdf. För att kunna läsa dem på skärmen krävs att du har Acrobat Reader installerat på din dator. Acrobat Reader är ett gratisprogram och kan laddas ner från:

Adobe - Adobe Acrobat Reader DC-hämtning | Kostnadsfri PDF-läsare för Windows, Mac OS, Android Länk till annan webbplats.

Lyssna på webbplatsen

Vi använder lyssnafunktionen ReadSpeaker på webbplatsen. Det är en funktion som gör att texten på sidorna kan läsas upp för dig. Som användare behöver du inte ladda ner någonting. Du bara trycker på lyssna-knappen längst upp på sidan så startar uppläsningen automatiskt.

Mer information om lyssnafunktionen>> Länk till annan webbplats.

Kontakta Kundcenter

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet, ring eller skicka e-post till kundcenter.