Nyheter

Här hittar du nyheter om omsorg och hjälp.

 • Suicidpreventiva dagen - 10 september

  Omsorg och hjälp
  Varje år tar runt 1 500 människor i Sverige sitt liv. Det är fyra om dagen. Den 10 september på Suicidpreventiva dagen, instiftad av världshälsoorganisationen WHO kommer Ragunda kommun genom AMI/Socialpsykiatrin/LSS uppmärksamma de som blev kvar och alla de som kämpar. Vi minns alla de som inte orkade leva vidare.
 • ABC - Alla Barn i Centrum, Gruppträffar

  Omsorg och hjälp
  Nu bjuder vi in föräldrar/vårdnadshavare till ABC gruppträffar, där ni ska få stärka er i ert föräldraskap till barn mellan 3-12 år.
 • Vi söker en kontaktfamilj!

  Omsorg och hjälp
  Som kontaktfamilj tar du emot ett barn i ditt hem ett antal dygn per månad, kanske även något lov. Det är ett mycket uppskattat stöd för många barn och deras föräldrar och kontaktfamiljen blir ofta viktiga personer i barnets liv.
 • Vi söker dig som vill ta hand om andra

  Omsorg och hjälp
  Nu söker vi nya medarbetare. Jobba i äldreomsorgen och gör skillnad!
 • Våld kan se ut på många olika sätt men är aldrig okej!

  Omsorg och hjälp
  Unga som blir utsatta eller utsätter andra för våld behöver veta var de kan vända sig för att få stöd. Därför går flera organisationer nu ut med en gemensam informationskampanj som vänder sig till unga i åldersgruppen 13-23 år.
 • Vill du bli kontaktperson till ett barn?

  Omsorg och hjälp
  Vi söker dig som vill göra skillnad för någon i vardagen! Just nu finns behov av Dig som är under 30 år och har körkort.

Kontakta Kundcenter

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet, ring eller skicka e-post till kundcenter.

Innehåll på sidan