Nyheter

Här hittar du nyheter om omsorg och hjälp.

  • Komet - kursstart

    Omsorg och hjälp
    Komet är ett föräldrastödsprogram för föräldrar som har barn mellan 3 och 11 år. Kursen syftar till att förbättra kommunikationen mellan föräldrar och barn, samt att ge verktyg för att kunna förebygga och hantera konfliktsituationer och problem i vardagen.
  • Komet - ett stöd till föräldrar

    Omsorg och hjälp
    Blir det mycket bråk mellan dig och ditt barn? Kanske när ni behöver stänga av TV:n, ska borsta tänderna eller ska i väg på skolan? Eller är det mycket bråk mellan syskonen i familjen? Då kanske Komet kan vara något för dig!
  • ABC - Alla Barn i Centrum gruppträffar

    Omsorg och hjälp
    Nu bjuder vi in föräldrar/vårdnadshavare till ABC gruppträffar, där ni ska få stärka er i ert föräldraskap till barn mellan 3-12 år.
  • Spädbarnsmassage

    Omsorg och hjälp
    Välkommen till spädbarnsmassage. Utbildningen ger dig verktyg att genom respekt och lyhördhet beröra ditt barn och skapa trygghet, självkänsla och närhet med ditt barn.
  • Jämställt föräldraskap - Alla föräldrars betydelse för sina barn

    Omsorg och hjälp
    Välkommen på en inspirerande föreläsning om föräldraskap, jämställdhet och integration den 19 februari klockan 18:00-19:30 i Hörsalen Snäckan, Östersunds sjukhus.
  • Gemensam satsning ska förstärka arbetet mot hedersrelaterat våld och förtryck i Jämtland

    Omsorg och hjälp
    En ny satsning för att bekämpa hedersrelaterat våld och förtryck i Jämtlands län har startat upp. Centrum mot våld och Barnahus har gått samman i nära samarbete för att etablera ett länsövergripande, myndighetsgemensamt resurscentrum.
  • Familjerådgivningen

    Omsorg och hjälp
    Alla kan få problem i sina nära relationer. På familjerådgivningen erbjuds hjälp att finna nya möjligheter och lösningar på problem och konflikter. Familjerådgivningen erbjuder samtal för vuxna: kärleksrelationer, vuxna syskonrelationer, föräldrar och enskilda som vill förbättra sina nära relationer.
  • Suicidpreventiva dagen - 10 september

    Omsorg och hjälp
    Varje år tar runt 1 500 människor i Sverige sitt liv. Det är fyra om dagen. Den 10 september på Suicidpreventiva dagen, instiftad av världshälsoorganisationen WHO kommer Ragunda kommun genom AMI/Socialpsykiatrin/LSS uppmärksamma de som blev kvar och alla de som kämpar. Vi minns alla de som inte orkade leva vidare.
  • ABC - Alla Barn i Centrum, Gruppträffar

    Omsorg och hjälp
    Nu bjuder vi in föräldrar/vårdnadshavare till ABC gruppträffar, där ni ska få stärka er i ert föräldraskap till barn mellan 3-12 år.
  • Vi söker en kontaktfamilj!

    Omsorg och hjälp
    Som kontaktfamilj tar du emot ett barn i ditt hem ett antal dygn per månad, kanske även något lov. Det är ett mycket uppskattat stöd för många barn och deras föräldrar och kontaktfamiljen blir ofta viktiga personer i barnets liv.

Kontakta Kundcenter

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet, ring eller skicka e-post till kundcenter.

Innehåll på sidan