Kommun och politik

Kommun och politik

Servicepunkt i Borgvattnet invigs

Tisdag den 5 juni kl.13.30 invigs Ragunda kommuns lokala servicepunkt på Affär´n i Borgvattnet. KS ordförande Jonas Andersson inviger, Eva Lund från biblioteket finns på plats och vi bjuder på fika!

Ragunda kommun har tidigare utvecklat medborgarservicen i samarbete med biblioteken i Stugun och Bispgården där vi startat Medborgarkontor. Nu fortsätter vi arbetet med att utöka servicen i Borgvattnet tillsammans med de lokala näringsidkarna Edward och Sandra Van Munster och öppnar en Servicepunkt.

 

Servicepunkten är en plats som ska fungera som ett nav för service till de som bor och besöker Borgvattenbygden och där kan du hitta/få information samt nyttja bland annat:

  • dator och gratis wifi
  • e-tjänster
  • bokutlåning Ragunda biblioteket
  • kommunal information

 

Affär´n i Borgvattnet är sedan tidigare också Infopoint, en plats där våra besökare får ett personligt möte med Edward och Sandra som ger inspiration för att upptäcka mer av trakten. Det ges svar på enklare frågor om sevärdheter, arrangemang och upplevelser och turistbroschyrer ska finnas tillgängliga.

 

-Vi är helt nöjda med att kunna erbjuda byborna mer service, om man har bra service kan Affär’n mer och mer fungera som en träffpunkt säger Edward och Sandra Van Munster. -Att träffa varandra är viktigt för att ha en känsla för samhället och vi vill gärna försöka hålla liv i glesbygden där servicen ofta försvinner fortsätter Edward. - Det blir förhoppningsvis mer attraktivt att flytta hit också!

 

Edward och Sandra har också en fikahörna där man kan slå sig ner, ha möten och bara vara en stund.

 

Välkommen!

Uppdaterad